AYDIN GERMENCİK İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Dönem Sonu Mesajı

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Dönem Sonu Mesajı

Sevgili Öğrencilerimiz,

 

Uzun soluklu bir eğitim öğretim yılının daha sonuna geldik. Okulda pek çok bilgi ve beceri edindiniz, karnelerinizi aldınız. Göstermiş olduğunuz gayret ve çalışmaların neticesi olan karnelerinizi alırken heyecanınızı ben de sizinle paylaşıyorum. Unutmayınız ki, aldığınız karne tüm potansiyelinizin ve özelliklerinizin bir yansıması değildir, sadece araçtır. Önemli olan yarınlara hazırlandığınız bu günlerde eksiklerinizi görmeniz, çalışmaya devam etmeniz ve kendinizi keşfetmekten asla vazgeçmemenizdir. Hiçbir başarı tesadüfi değildir. Bu bakımdan okulda öğrendiklerinizin üstüne tatilde yeni bilgi ve beceriler ekleyerek öğrenme yolculuğunuzu çeşitlendirerek sürdürmeniz gerekiyor.

 

Yaz tatili sürecini iyi bir dinlenmenin yanı sıra kendinizi yeniden değerlendirmek için de kullanmalısınız. Bol bol kitap okuyarak, sportif ve kültürel faaliyetlerle destekleyeceğiniz keyifli bir tatil süreci, sizlerin yeni eğitim öğretim yılına dinamik bir şekilde hazırlanmasına yardımcı olacaktır.

 

Kıymetli Meslektaşlarım,

 

Salgın tedbirlerine uyarak ara vermeden yüz yüze devam ettiğimiz eğitim öğretim yılı boyunca umudumuz çocuklarımız için gösterdiğiniz özverili çalışmalarınızdan dolayı hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Bu süreçte çocuklarımız için sergilediğiniz fedakârlık her türlü takdirin üzerindedir.

 

Yol alırken karşılaştığımız zorlukların bizi daha güçlü kıldığına inanarak istikbale ve umuda yelken açan öğrencilerimizle mutlu ve güçlü yarınların ülkesini birlikte inşa edeceğiz. Bilgiye sağlam ve hızlı adımlarla ulaşmanın kanallarını keşfederek; eğitimi, teknolojik enstrümanlarla besleyip hep birlikte büyüteceğiz.

 

 

Saygıdeğer Velilerimiz,

 

Geleceğimizin güvencesi çocuklarımızın iyi bir eğitim almaları ve en iyi şekilde yetişmeleri hepimizin ortak hedefi. Çocuklarımız bizim en değerli varlıklarımız; onlar için ne kadar çok çalışsak da azdır. Sizlerin de bu bilinçle her zaman olduğu gibi tedbirlerle yüz yüze eğitime devam ettiğimiz süreçte çocuklarınızın eğitimi için bizlerle birlikte çalıştığınızı yakından biliyoruz. 

 

Yaz tatili boyunca çocuklarımızın dinlenerek, boş zamanlarını kaliteli bir şekilde değerlendirmelerine ve yetenekleri doğrultusunda kişisel gelişimlerini destekleyerek inanarak bu tatil döneminde yüzünden gülücükler eksik olmayan çocuklarınızla, sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler dilerim.

 

 

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılını tamamladığımız bugünde, sevgili öğrencilerimizi, değerli meslektaşlarımı ve saygıdeğer velilerimizi kutluyor, tüm eğitim camiamıza iyi tatiller diliyorum.

Camikebir Mah. Namık Kemal Cad. No.66 Germencik / AYDIN - 0(256) 5631046

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.